U bent hier

Generatietheater: de verborgen kracht van generaties

16-01-20
15:00 tot 18:00
Locatie: 
Flora Boskoop, Parklaan 4, Boskoop

Een leerzame en hilarische theatershow voor alle zorg- en welzijnsmedewerkers

 

Zin om te lachen? Meld je nu aan!

Welke dynamiek kan er optreden tussen verschillende generaties? Hoe zorg je ervoor dat iedere generatie vitaal & aangehaakt blijft? En wat is er toch zo uniek aan de allerjongste generatie?

Dr. Aart Bontekoning en zijn acteurs geven je antwoord op al deze vragen in het Generatietheater: de verborgen kracht van generaties. Ze nemen je op interactieve en humorvolle wijze mee in de talenten van generaties binnen een organisatie en hoe je generatiediversiteit in je organisatie kunt benutten. Hilarische, soms tenenkrommende en aangrijpende scenes, worden afgewisseld met korte intro’s over de verschillende generaties (babyboomers, generatie X, pragmaten en generatie Y). Verschillende scenes maken in één klap helder hoe generaties elkaar kunnen versterken… of juist niet.

Voor wie: Iedereen die werkzaam is in zorg en welzijn

Kosten: Gratis voor deelnemende organisaties, € 75,- voor niet-deelnemende organisaties

Aanmelden: Je kunt je hier aanmelden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maartje Bouwens via info@care2care.nl of 0182 – 35 60 35.

 

Achtergrondinformatie

Tot na 2030 neemt de vergrijzing in Nederland fors toe. Dit geldt voor veel sectoren waaronder ook de zorgsector. De vergrijzing vergroot de kans dat jonge generaties met hun vernieuwingsdrang vastlopen in ingesleten verouderde routines waar de oudere generaties in lijken ‘gevangen’. Hierdoor lopen veel organisatieculturen een ongewenst verouderingsrisico. De vergrijzing biedt anderzijds ook kansen. Nog nooit was er zoveel vakkennis en ervaring op de werkvloer. Toch blijft het voor veel zorgorganisaties een uitdaging om de verschillende generaties efficiënt met elkaar te laten samenwerken. Aangezien bijna alle generaties binnen een toenemende krappe arbeidsmarkt nog lang én gelukkig moeten samenwerken, organiseert Care2Care in samenwerking met Aart Bontekoning het Generatietheater: de verborgen kracht van generaties.

Informatie