U bent hier

Bijeenkomst Subsidieregelingen voor zorgorganisaties

04-12-19
10:00 tot 12:30
Locatie: 
Care2Care, Noordkade 64 (gebouw C), 4e verdieping, Waddinxveen

Er zijn veel verschillende subsidies op het vlak van HRM, werkgeversregelingen en zorginnovaties. Als (HR)manager kun je hier veel profijt van hebben.

Subsidieadviseur Raymond van de Peppel van Finestri Subsidie Management BV deelt zijn kennis op het gebied van subsidieregelingen en -management. Hij bespreekt onder andere welke mogelijkheden er zijn, waar je moet beginnen en wat de belangrijkste aandachtspunten bij de aanvraag en de verantwoording zijn.

Aansluitend organiseren wij een bijeenkomst over tijdvak 4 van SectorplanPlus, de meerjarige subsidie (2017 - 2021) van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor werkgevers in Zorg en Welzijn. Met deze subsidie kun je een extra impuls geven aan opleidingsprojecten gericht op nieuwe instroom, met ontslag bedreigde werknemers, opscholing binnen de organisatie of het opleiden van praktijk-/ werkbegeleiders. Er wordt tijdens de bijeenkomst voornamelijk ingegaan op de wijzigingen ten opzichte van de eerdere tijdvakken en de veel voorkomende vragen.

Wanneer

Woensdag 4 december

Tijd

10.00 - 11.00 uur - Subsidieregelingen voor zorgorganisaties

11.00 - 12.30 uur - Tijdvak 4 SectorplanPlus

Locatie

Care2Care, Noordkade 64 (gebouw C), Waddinxveen

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Informatie