U bent hier

Actie Leer Netwerkdag

02-12-19 00:00
Locatie: 
1931 Congrescentrum, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch

Ben je beleidsmaker, adviseur, praktijkprofessional of bestuurder? Of houdt je je bezig met veranderprocessen in zorg of welzijn? Dan ben je van harte welkom om op 2 december jouw kennis en ervaringen met elkaar te delen op de landelijke Actie Leer Netwerkdag.

De focus van de landelijke Actie Leer Netwerkdag ligt op innovatieve oplossingen en samenwerkingen voor arbeidsmarktvraagstukken in Zorg en Welzijn. Naast een interactief programma, worden er voorbeelden uit de praktijk gedeeld door de Actie Leer Netwerk Koplopers en kun je luisteren naar inspirerende sprekers.

Het Actie Leer Netwerk (ALN) is onderdeel van het actieprogramma Werken in de Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het ALN legt de verbinding tussen het actieprogramma, het werkveld en onderwijs. Ze faciliteert en ondersteunt partijen die met vernieuwende initiatieven de personeelstekorten aanpakken. De kern van actieleren is “leren door samen oplossingen en verbeteringen te ontdekken”. Het ALN past deze methodiek toe in al haar activiteiten. Daarnaast inspireert en stimuleert het ALN alle andere betrokken partijen om ook initiatieven te starten. Of succesvolle initiatieven van anderen over te nemen. “Want samen weet men meer, en samen krijgt men meer gedaan”.

 

Praktische informatie

De Landelijke Actie Leer Netwerkdag vindt plaats op 2 december in Den Bosch. Het evenement is gratis en je kun je online inschrijven. Meer informatie vind je hier

Informatie