U bent hier

Gezond & Zeker Kennisdag

30-10-17
09:30 tot 16:30
Locatie: 
NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1 3438 LC Nieuwegein

Schrijf je in! Op maandag 30 oktober ben jij als ergo- of veiligheidscoach van harte welkom tijdens de Gezond & Zeker Kennisdag in Nieuwegein. En nodig ook jouw leidinggevende(n), ARBO- en P&O-collega’s uit!

 

Thema: Bruggen Bouwen

Fysieke belasting en agressie terugdringen? De kans dat je daarin slaagt, is groter als je samenwerkt en een brede blik hebt. Daarom is ‘Bruggen Bouwen’ het thema van de Gezond & Zeker Kennisdag. We bouwen bruggen tussen mensen, afdelingen, regio’s en branches.

Op de Gezond & Zeker Kennisdag zijn allerlei leerzame activiteiten te doen en interessante workshops te volgen, het wordt moeilijk kiezen want we hebben er dit jaar 83!

 

Voor wie

Ergocoaches, Veiligheidscoaches, leidinggevenden, ARBO- en P&O-collega’s komen samen bij de Gezond & Zeker Kennisdag. Je volgt algemene of branche-specifieke workshops, kunt de Kennismarkt bezoeken én hebt de mogelijkheid te netwerken met collega’s uit andere organisaties.

 

Nieuw: managementprogramma voor leidinggevenden

Speciaal voor leidinggevenden (managers, P&O en ARBO) biedt de Gezond & Zeker Kennisdag dit jaar een leerzaam en enthousiasmerend managementprogramma. Zo zijn er bijvoorbeeld workshops te volgen over businesscases, leren door middel van virtual reality én hebben wij een hele speciale gast uitgenodigd.

Kijk voor meer uitgebreide informatie over deze dag, het programma, de workshops, het managementprogramma op  de website van Gezond & Zeker en meld je aan!

 

Informatie

Thema: 
Duurzame inzetbaarheid en Mobiliteit
Telefoonnummer contactpersoon: 
(0182) 35 60 35
E-mail contactpersoon: