U bent hier

Bijeenkomst netwerk Zorgbemiddeling

16-10-17
09:30 tot 11:00
Locatie: 
HOZO locatie Parkwijk, Parklaan 2, 2181DB Hillegom

Zorgbemiddelaars zijn verantwoordelijk voor de bemiddeling en plaatsing van cliënten. Het betreft een vaak solistische functie die in beweging is en op verschillende wijzen wordt ingevuld.

Een aantal keren per jaar komen medewerkers zorgbemiddeling van verschillende organisaties in de regio bij elkaar.

Het doel van het netwerk zorgbemiddeling is het uitwisselen van casuïstiek en kennis omtrent de werkzaamheden van zorgbemiddeling. Daarnaast worden beleidsrelevante thema’s uit de landelijke politiek besproken en beoordeeld welke gevolgen dit kan gaan hebben op de dagelijkse werkzaamheden van de zorgbemiddeling.
Het biedt een goede mogelijkheid om persoonlijk met elkaar kennis te maken en daarmee de afstand tussen de organisaties te verkleinen. De deelnemers geven aan hierdoor pragmatischer te kunnen werken. Het regelen van overbruggingszorg, het doorplaatsen van cliënten of bemiddelen in wachtlijsten is hierdoor een flink stuk verbeterd.

Alle medewerkers van organisaties in zorg en welzijn van de afdeling Zorgbemiddeling / Cliëntadministratie / KlantServiceCentra in de regio kunnen aansluiten en deelnemen aan het netwerk.”

Wil je meer informatie of deelnemen aan het netwerk? Neem dan contact op met Marja van Schoneveld

Informatie

Thema: 
Strategisch arbeidsmarktbeleid
Telefoonnummer contactpersoon: 
(0182) 35 60 35
E-mail contactpersoon: