U bent hier

Ontdekdezorg week 2020

Renske Mijderwijk
25 november 2019

De Week van Zorg en Welzijn heeft een nieuwe naam: de ontdekdezorg week. Deze week wordt georganiseerd om zij-instromers en herintreders te interesseren voor een baan in zorg en welzijn. Care2Care organiseert opnieuw twee festivals waar bezoekers kennismaken met zorg- en welzijnsorganisaties. Het doel is om het imago van de branche te vergroten en de bezoeker te laten zien waarom het zo leuk is om in de zorg- en welzijn werkzaam te zijn. Muziek, activiteiten, een hapje en drankje zorgen voor de echte festivalsfeer. Bekijk hier de wrap up video van 2019.
 

Zorgfestivals 2020: waar en wanneer?

De locaties waar de festivals plaatsvinden zijn bekend! de festivals vinden op externe, centrale locaties plaats:
 

De Goudse Schouwburg                       Scheltema Leiden
Woensdag 18 maart                                Donderdag 19 maart
Boelekade 67, Gouda                              Marktsteeg 1, Leiden

Programma
13.00 uur Lunch en opbouw
14:00 uur Deur open voor bezoeker
18:30 uur Einde event en afbreken                     

Zorg ervoor dat jouw organisatie deelneemt aan het festival en meld je hier aan!  

Deelnamekosten

De kosten om deel te nemen aan een zorgfestival bedragen 300 euro indien je organisatie is aangesloten bij Care2Care en 600 euro indien je organisatie niet is aangesloten bij Care2Care. (ex. btw)

Het volgende is standaard inbegrepen in de kosten:
- Deelname aan het festival
- Een (sta)tafel met twee stoelen/krukken 
- Ruimte voor twee roll-ups
- Naamsvermelding van de organisatie op alle uitingen naar (potentiële) bezoekers
- Lunch, drankjes en hapjes voor twee medewerkers. 
Wil je de stand vertegenwoordigen met meer dan twee medewerkers? Leuk! Wel wordt er per extra medewerker 25 euro in rekening gebracht voor de cateringkosten.  

 

Meer informatie? 

Alle informatie die landelijk bekend wordt gemaakt, kun je terugvinden via ontdekdezorgweek.nl. Ook de online toolkit kun je hier terug vinden. Wil je meer weten? Neem contact op met Renske Mijderwijk via renske@care2care.nl of bel 0182 - 356035.

 

Geen special Zorg en Welzijn

In samenwerking met de andere werkgeversorganisaties zijn we bezig om onze landelijke arbeidsmarktcommunicatie te optimaliseren. We communiceren meer naar doelgroepen en minder vanuit losse projecten. Een van de gevolgen van deze andere aanpak, is dat we ook de communicatie naar en rond de ontdekdezorg week anders aanpakken. 

In dat kader hebben we er voor gekozen om de samenwerking met Allin1media – het bedrijf dat de regionale krant met ons maakte – in de huidige vorm stop te zetten. Dit betekent dat er in maart 2020 geen regionale krant komt zoals de afgelopen jaren het geval was. 

Allin1media heeft aangegeven dat zij zelf wel met een regionale krant in maart verder willen. Zij zullen daarvoor alle zorg- en welzijnsorganisaties in Nederland een aanbod doen.