U bent hier

Nieuwe landelijke tv-commercial Ik Zorg

Misha Hage
15 oktober 2019

Sinds maandag 14 oktober zijn de nieuwe tv-commercials van Ik Zorg te zien. Hierin vertellen verschillende professionals uit Zorg en Welzijn waarom zij in die sector werken. De tv-spotjes zijn onderdeel van de landelijke campagne Ik Zorg die vorig jaar is gestart met als doel de veelzijdigheid van werken in zorg en welzijn laten zien en het imago van de sector verbeteren.

Zorg- en welzijnsprofessionals uit de eerstelijnszorg, geestelijke gezondheidszorg, GGD, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, kraamzorg, ouderenzorg, thuiszorg, sociaal werk en het ziekenhuis delen hun ervaringen voor de campagne. Wat inspireert hen? Wat zijn hun ambities? Waar zijn ze trots op? In de sector zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. En wie kunnen beter uitleggen waarom het werken in deze sector zo bijzonder is als de professionals zelf. Zij delen hun ervaringen vanaf nu via commercials op televisie, maar binnenkort ook via uitgebreidere video’s op social media en ontdekdezorg.nl.

 

De Ik Zorg-campagne is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, branche- en beroepsverenigingen en werknemers- en werkgeversorganisaties in de sector Zorg en Welzijn.