U bent hier

Gezond & Zeker komt naar onze regio!

Misha Hage
22 augustus 2019

Op 11 november wordt er een Gezond & Zeker Regiodag georganiseerd. Alle regionale ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals zijn hiervoor uitgenodigd.

Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. De Regiodag vindt plaats in Scheltema in Leiden. Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag kun je een keuze maken uit 7 verschillende workshops die in twee rondes tijdens het programma worden gegeven.

Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. werkdruk, mentale en fysieke belasting, innovatie en mantelzorg. Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteert een kleine groep organisaties uit de regionale sector zich. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. We eindigen de dag met theater, muziek en humor. Een optreden van Arianda Schepens met Hebbes Theater. Voor deze voorstelling nodigen we jou en je manager graag uit.

Kijk op www.gezondenzekerregiodag.nl voor het volledige workshopprogramma, alle informatie en het inschrijfformulier.