U bent hier

Medewerkers en bestuur

Bureaumedewerkers
 

Chris Boeijinga
Na de opleiding bestuurskunde en een baan bij de gemeente Rotterdam werkt Chris sinds 1997 als directeur voor Care2Care. Samen met de participanten werken aan een evenwichtige arbeidsmarkt is vanaf het begin het uitgangspunt geweest. Voor Chris blijft het een uitdaging om de balans te vinden tussen de belangen van participanten op korte termijn en de arbeidsmarktvraagstukken op lange termijn. Het stimuleert hem enorm om te zien dat in de sector zorg en welzijn organisaties en hun medewerkers de cliënt centraal blijven stellen. De passie en drive die mensen daarbij laten zien werkt voor Chris aanstekelijk.

chris@care2care.nl
Tel. (0182) 35 60 35
Aanwezig op: ma, di, wo, do

 

Jolien Yark
Jolien is sinds 20 november 2017 in dienst bij Care2Care. Zij heeft haar carrière (met voornamelijk ondersteunende functies) opgebouwd in de wegenbouw, ICT en bouw, maar miste iets van voldoening van de werkzaamheden in deze branches. In haar functie als office manager houdt Jolien zich bezig bezig met het reilen en zeilen binnen de organisatie en het ondersteunen van haar collega’s. Daarnaast zet Jolien zich in voor het project "Sterk in je werk".

jolien@care2care.nl
Tel. (0182) 35 60 35
Aanwezig op: ma, di, wo en do

 

 

Marja van Schoneveld
Marja is werkzaam bij Care2Care sinds 2008. Zij heeft 15 jaar werkervaring binnen zorg en welzijn. Begonnen als leerling verpleegkundige deed zij na afronding van de opleiding ervaring op als verpleegkundige en leidinggevende in o.a. ouderenzorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg. In 2008 volgde een aanstelling bij Care2Care als bemiddelingsconsulent. Later werd ze adviseur en is zij zich gaan bezighouden met relatiebeheer. Bij beiden maakt Marja nog altijd gebruik van haar kennis en ervaring uit de werkvelden. Naast deze bezigheden heeft Marja in 2011 de studie HBO Loopbaanadvies afgerond en houdt zij zich sindsdien bezig met loopbaanbegeleiding voor medewerkers in zorg en welzijn met uiteenlopende loopbaanvraagstukken en heeft zij zich gespecialiseerd in netwerken en social media. Marja is nauw betrokken bij het (door)ontwikkelen van website en vacaturebank van Care2Care en is eerste aanspreekpunt voor vragen m.b.t. de website en vacaturebank.

marja@care2care.nl
Tel. (0182) 35 60 35
Aanwezig op: ma, di, wo, do
     

     

Maartje Bouwens
Maartje is sinds 28 augustus werkzaam bij Care2Care. In juni 2016 heeft zij de opleiding Management in de zorg afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Als projectmedewerker ligt haar focus op de thema’s duurzame inzetbaarheid en arbeidsmarktonderzoek. Naast haar reguliere werkzaamheden is zij op 01 september gestart met de deeltijd Master Innovatie in Zorg en Welzijn (MIZW) aan de Hogeschool Utrecht. De onderzoeken en verbetertrajecten die zij voor deze master zal uitvoeren, zullen ook van toegevoegde waarde zijn voor Care2Care.

maartje@care2care.nl
Tel. (0182) 35 60 35
Aanwezig op: ma, di, wo en do

                                          

 

Erik van der Schee
Erik werkt sinds begin juni 2017 bij Care2Care als dataverwerker. Vanuit de studie gezondheidswetenschappen is hij de ICT-wereld ingerold en nu is hij betrokken bij het arbeidsmarktonderzoek van Care2Care. Het verzamelen en verwerken van personeelsgegevens van zorginstellingen in onze regio is zijn voornaamste bezigheid.

 

erik@care2care.nl
Tel. (0182) 35 60 35
Aanwezig op: ma, wo

 

 

Misha Hage
Sinds 4 september 2017 is Misha Hage het team van Care2Care komen versterken. Misha heeft een jarenlange achtergrond in Marketing & Communicatie. Ze heeft zowel aan de bureauzijde als aan de klantzijde gewerkt, bij profit- en non-profitorganisaties. De laatste jaren bij een zorgorganisatie waar zij zich onder andere heeft beziggehouden met de communicatie rondom nieuwe woonservicecentra, de website, nieuwsbrieven, in- en externe communicatie, etc. Haar ervaring in het aan veel projecten tegelijk werken met veel verschillende  doelgroepen, gaat goed van pas komen in deze nieuwe functie.

misha@care2care.nl
Tel. (0182) 35 60 35
Aanwezig op: ma, di, wo-ochtend en do

 

 

Janina Beukers
Op 3 januari is Janina Beukers bij Care2Care als beleidsmedewerker gestart. Zij zal zich voornamelijk richten op de aansluiting van onderwijs en arbeidsmarkt. Na haar studie in Duitsland is Janina naar Nederland verhuisd. Zij heeft een achtergrond in didactiek en pedagogische wetenschappen, en heeft haar passie voor het leren en ontwikkelen de afgelopen jaren ingezet als opleidingscoördinator in een commerciële omgeving alsook voor verschillende onderwijsprogramma’s met een actieve rol in vernieuwing, samenwerking en uitwisseling. Een leuke een uitdagende rol die zij nu graag samen met haar collega’s bij Care2Care vormgeeft.

janina@care2care.nl
Tel. (0182) 35 60 35
Aanwezig op: ma, di, wo en do

 

 

Joane Hasken
De coördinatie van de Week van Zorg en Welzijn 2019 ligt dit jaar in handen van Joane Hasken. Zij zal van november 2018 tot eind maart 2019 het Care2Care team versterken. Joane heeft als communicatieadviseur veel ervaring in zorg en welzijn. In de regio Haarlem heeft zij vele jaren eerst de Opendag en later de Week van Zorg en Welzijn gecoördineerd.

nu graag samen met haar collega’s bij Care2Care vormgeeft.

joane@care2care.nl 
Tel. (0182) 35 60 35
Aanwezig op: di, wo en vrij (ochtend)

 

 

Bestuur

Om goed te kunnen functioneren heeft Care2Care een breed draagvlak nodig binnen de sector. Daarom bestaat het bestuur van de stichting uit vertegenwoordigers van zowel werkgevers- als werknemers in de sector. Chris Boeijinga is in zijn functie van directeur van Care2Care verantwoordelijk voor de uitvoering van activiteiten door het bureau en aanspreekpunt voor het bestuur.

De bestuursleden zijn afkomstig van zorg- en welzijnsinstellingen in ons werkgebied.
Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

Dhr. D. van Duijn
Zorgpartners Midden-Holland

Dhr. F.A. van Rooij
Radius Welzijn

Mw. G.J. Houtekamer
`s Heerenloo zorggroep sector West-Nederland

Dhr. J.Y. Brehler
Regionale Organisatie Huisartsen West-Nederland

Dhr. O. Jelsma
ROC ID College
 

 

Care2Care is aangesloten bij RegioPlus, het samenwerkingsverband van zestien regionale arbeidsmarktorganisaties van werkgevers in de sector zorg en welzijn. In dit landelijk dekkend netwerk vormt RegioPlus de verbinding tussen landelijke thema’s en regionaal beleid.
Kijk voor meer informatie op de website van RegioPlus.

 

 

Foto`s:Sylvia te Riele fotografie: www.sylviateriele.nl