U bent hier

Medewerkers en bestuur

Bureaumedewerkers
 

Chris Boeijinga
Na de opleiding bestuurskunde en een baan bij de gemeente Rotterdam werkt Chris sinds 1997 als directeur voor Care2Care. Samen met de participanten werken aan een evenwichtige arbeidsmarkt is vanaf het begin het uitgangspunt geweest. Voor Chris blijft het een uitdaging om de balans te vinden tussen de belangen van participanten op korte termijn en de arbeidsmarktvraagstukken op lange termijn. Het stimuleert hem enorm om te zien dat in de sector zorg en welzijn organisaties en hun medewerkers de cliënt centraal blijven stellen. De passie en drive die mensen daarbij laten zien werkt voor Chris aanstekelijk.

chris@care2care.nl
Tel. (0182) 35 60 35
Aanwezig op: ma, di, wo, do

 

   

Maartje Bouwens
Maartje is sinds 28 augustus werkzaam bij Care2Care. In juni 2016 heeft zij de opleiding Management in de zorg afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Als projectmedewerker ligt haar focus op de thema’s duurzame inzetbaarheid en arbeidsmarktonderzoek. Naast haar reguliere werkzaamheden is zij op 01 september gestart met de deeltijd Master Innovatie in Zorg en Welzijn (MIZW) aan de Hogeschool Utrecht. De onderzoeken en verbetertrajecten die zij voor deze master zal uitvoeren, zullen ook van toegevoegde waarde zijn voor Care2Care.

maartje@care2care.nl
Tel. (0182) 35 60 35
Aanwezig op: ma, di, wo en do

                                          

 

Erik van der Schee
Erik werkt sinds begin juni 2017 bij Care2Care als dataverwerker. Vanuit de studie gezondheidswetenschappen is hij de ICT-wereld ingerold en nu is hij betrokken bij het arbeidsmarktonderzoek van Care2Care. Het verzamelen en verwerken van personeelsgegevens van zorginstellingen in onze regio is zijn voornaamste bezigheid.

 

erik@care2care.nl
Tel. (0182) 35 60 35
Aanwezig op: ma, wo

 

 

Misha Hage
Sinds 4 september 2017 is Misha Hage het team van Care2Care komen versterken. Misha heeft een jarenlange achtergrond in Marketing & Communicatie. Ze heeft zowel aan de bureauzijde als aan de klantzijde gewerkt, bij profit- en non-profitorganisaties. De laatste jaren bij een zorgorganisatie waar zij zich onder andere heeft beziggehouden met de communicatie rondom nieuwe woonservicecentra, de website, nieuwsbrieven, in- en externe communicatie, etc. Haar ervaring in het aan veel projecten tegelijk werken met veel verschillende  doelgroepen, gaat goed van pas komen in deze nieuwe functie.

misha@care2care.nl
Tel. (0182) 35 60 35
Aanwezig op: ma, di, wo-ochtend en do

 

 

Lies Lokkerbol
Mijn naam is Lies Lokkerbol. Sinds 1 maart werk ik met veel plezier bij Care2Care. De overstap naar de functie van projectleider onderwijs – arbeidsmarkt, komt op een mooi moment. Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende functies bij diverse organisaties in onderwijs en zorg, waarvan ruim 20 jaar in het (volwassen)onderwijs en de afgelopen 16 jaar bij verschillende zorgorganisaties. In mijn loopbaan waren veranderen, opbouwen, managen, onderzoek, opleiden, afstemmen en samenwerken belangrijke kernbegrippen die zeker ook in deze nieuwe functie goed van pas komen.

lies@care2care.nl
Tel. (0182) 35 60 35
Aanwezig op: ma, di, wo en do

 

 

Bestuur

Om goed te kunnen functioneren heeft Care2Care een breed draagvlak nodig binnen de sector. Daarom bestaat het bestuur van de stichting uit vertegenwoordigers van zowel werkgevers- als werknemers in de sector. Chris Boeijinga is in zijn functie van directeur van Care2Care verantwoordelijk voor de uitvoering van activiteiten door het bureau en aanspreekpunt voor het bestuur.

De bestuursleden zijn afkomstig van zorg- en welzijnsinstellingen in ons werkgebied.
Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

Dhr. J.Y. Brehler
Regionale Organisatie Huisartsen West-Nederland

Dhr. D. van Duijn, vice-voorzitter
Zorgpartners Midden-Holland

Mw. G.J. Houtekamer, penningmeester
`s Heerenloo zorggroep sector West-Nederland

Mw. C.M.M. Ineke, voorzitter
Libertas Leiden

Dhr. O. Jelsma, secretaris
mboRijnland

Mw. drs. J.H.L. van Meulebrouck
Leids Universitair Medisch Centrum

 

Care2Care is aangesloten bij RegioPlus, het samenwerkingsverband van zestien regionale arbeidsmarktorganisaties van werkgevers in de sector zorg en welzijn. In dit landelijk dekkend netwerk vormt RegioPlus de verbinding tussen landelijke thema’s en regionaal beleid.
Kijk voor meer informatie op de website van RegioPlus.

 

 

Foto`s:Sylvia te Riele fotografie: www.sylviateriele.nl