U bent hier

De voordelen van regionaal samenwerken

Care2Care is opgericht door en voor de sector Zorg en Welzijn en pakt in regionaal verband arbeidsmarktvraagstukken op. Als lid van Care2Care profiteert u van de kracht van regionale netwerken, kennisdeling, voordelige tarieven en kortingen op diensten en producten op het gebied van personeelsvoorziening. Omdat Care2Care op basis van mantelcontracten inkoopt kunnen we enerzijds de vraag vanuit leden stroomlijnen en meer maatwerk bieden, anderzijds creëren we hiermee gunstige (financiële) condities.

Care2Care fungeert als regionaal kenniscentrum voor arbeidsmarktvraagstukken en netwerkorganisatie in zorg & welzijn. Als lid van Care2Care heeft u daarmee toegang tot waardevolle kennis en ervaring die inzetbaar is om uw beleid (verder) vorm te geven en te optimaliseren.

Voor u als organisatie in zorg en welzijn in de regio Midden-Holland en Holland Rijnland betekent lidmaatschap van Care2Care dat u samen met uw collega’s in de regio werkt aan een evenwichtige arbeidsmarkt voor zorg & welzijn, nu en in de toekomst.
Sluit u aan bij Care2Care en lever een bijdrage aan een evenwichtige arbeidsmarkt in de regio!

 

Onze participanten over aansluiting bij Care2Care

 

Onderzoek Bureau Bartels

Jaarlijks verricht RegioPlus (het landelijke samenwerkingsverband van de regionale werkgeversorganisaties zoals Care2Care) een onderzoek om de effecten in kaart te brengen van regionaal arbeidsmarktbeleid. Onderwijsinstellingen, centrumgemeenten en werkgevers in de regio wordt jaarlijks gevraagd aan dit onderzoek mee te werken. Aan de landelijke stuurgroep die het onderzoek heeft begeleid heeft ook Frank van Rooij, bestuurslid van Care2Care en directeur-bestuurder van Radius een bijdrage geleverd.
De resultaten over 2016 kunt u hier inzien.

 

Tarieven

De kosten van het lidmaatschap van Care2Care zijn afhankelijk van het aantal fte van een organisatie (binnen het werkgebied van Care2Care). Bereken hier uw tarief.

Is uw organisatie geen participant, maar wilt u wel vacatures plaatsen op het loopbaanportal?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kunt u direct telefonisch contact opnemen met Chris Boeijinga, directeur van Care2Care, via (0182) 35 60 35