U bent hier

Care2Care ZorgAward

  

                                   

 

 

Duurzame inzetbaarheid krijgt steeds meer aandacht. Plezier in je werk maakt je tenslotte een gelukkigere medewerker en gelukkige medewerkers presteren beter, zijn minder vaak ziek, zijn flexibeler en staan meer open voor vernieuwingen. Maar bovenal: het is toch gewoon fijn om gelukkig en vitaal te zijn? Wat heb jij nodig? Nieuwe motivatie, inspiratie, een cadeautje of meer verbinding?

 

Samen met Humor in Bedrijf nemen we je mee in het thema duurzame inzetbaarheid en daarbij gebruiken we humor als tool. We benaderen onderwerpen humoristisch, maar leren je ook om zaken humoristischer te bekijken. In een wervelende en interactieve theatershow dagen we je met een flinke dosis humor uit om te leren, zullen we je aanzetten tot nadenken en je kietelen om boven jezelf uit te stijgen.

 

Aansluitend aan het theatercollege reiken we de jaarlijkse Care2Care ZorgAward uit voor het beste (duurzame) idee van 2018. Klik hier voor meer informatie over de Care2Care ZorgAward en hoe je jouw recept voor duurzame inzetbaarheid kunt delen en kans kunt maken op de ZorgAward en een persoonlijke geldprijs van €1000,- !

 

 

Wees er snel bij, want VOL=VOL

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden

Je kunt je tot 17 september aanmelden door een e-mail te sturen naar info@care2care.nl o.v.v. “Theatercollege”.
Vermeld in je bericht je naam (vermeld alle namen wanneer je meer deelnemers aan wilt melden), de organisatie waar je werkt en het aantal plaatsen, dat je wilt reserveren.

 

Annuleren

Kun je onverhoopt niet aanwezig zijn? Annuleren is kosteloos tot 17 september. Na deze datum zijn wij genoodzaakt €35 in rekening te brengen. Uiteraard kun je een collega in jouw plaats afvaardigen.